Overname

Kemperman verder onder de naam Alpina

Per 1 juni 2024 gaat Kemperman over naar Alpina. Onder de nieuwe naam bieden we straks alle financiële dienstverlening onder één dak aan: van verzekeringen tot hypotheken en van pensioenen tot makelaardij. De service die je van ons gewend bent, verandert niet: je bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar jouw polissen zijn ondergebracht en wij blijven jouw vertrouwde adviseur.

Wat kunt u de komende tijd verwachten?
Vanaf 1juni 2024 communiceren wij vanuit de naam Alpina en kunt u ons online vinden op www.alpina.nl. U hoeft zelf dus niets te doen.
Naast de naamswijziging gaan wij ook verhuizen! Wij zijn vanaf 10 juni te vinden op onze nieuwe locatie in Wehl. Vanaf 10 juni zijn jullie welkom in ons nieuwe pand gevestigd te Stationsstraat 11, 7301 BM Wehl.
 
Wie is Alpina?
Alpina is onderdeel van Alpina Group. Een fusie van twee sterke merken in de financiële wereld: Heilbron Groep en Voogd & Voogd Groep. Een logische stap vooruit, omdat beide bedrijven elkaar goed aanvullen en versterken. Heilbron Groep heeft van huis uit een geweldig netwerk voor alle soorten verzekeringen aangevuld met hypotheken, pensioenen, makelaardij en een eigen arbodienst. Voogd & Voogd Groep is sterk in het indirecte kanaal met zo’n 3.200 externe adviseurs, heeft een krachtig IT-gedreven serviceplatform en is een ijzersterke volmacht partij. Tel dat bij elkaar op en je krijgt Alpina Group.
 

 
FAQ
Waarom weer een naamswijziging/overname?
Het gaat alleen om een naamswijziging van Kemperman naar Alpina. Er is geen sprake van een overname. Kemperman was al onderdeel van de Heilbron Groep. De Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep zijn samen gefuseerd naar de Alpina Group.
Voogd & Voogd en Heilbron zagen een mooie kans om elkaar te versterken en aan te vullen, vandaar de keuze voor een fusie.
 
Wie is nu mijn contactpersoon?
Wij blijven uw vaste contactpersoon. U kunt ons op dezelfde manier bereiken als u van ons gewend bent. Vanaf 1 juni 2024  kunt u ons vinden op www.alpina.nl met onze vestigingspagina op www.alpina.nl/vestigingen/wehl

Wat verandert er in mijn verzekering door deze wijziging?
Uw verzekeringen onder gebracht bij Licent Assuradeuren B.V. worden één-op-één overgenomen door Mandaat Assuradeuren B.V. of Voogd en Voogd B.V., beide onderdeel van Alpina Group. Uiteraard blijven uw premie en voorwaarden gelijk en wordt u tijdig geïnformeerd indien er iets verandert.
Wijzigt er iets in de dekking van mijn verzekeringen?
Onze naamswijziging heeft geen invloed op uw verzekering. Er wijzigt niets in uw dekking.

Betaal ik niet teveel of meer premie door al die personen/bedrijven die ertussen zitten?
Onze naamswijziging heeft geen invloed op uw premie.

Aan wie ga ik nu premie betalen? Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb over mijn premie?
Voor vragen over uw premie kunt u altijd contact opnemen met ons. De premie voor uw verzekeringen blijft u op dezelfde manier betalen als voorheen. Het enige verschil wat u gaat merken is dat de naam en rekeningnummer van de incassant wijzigt.

Bediening voor zakelijke klanten blijft hetzelfde
Voor u als zakelijke klant blijft onze service ook hetzelfde als u van ons gewend bent. Wij komen op afspraak fysiek bij u langs. Daarnaast kunt u ons bereiken voor vragen per mail, telefoon of chat.

Ik ben niet akkoord met de naamswijziging, kan ik mijn verzekering opzeggen?
Onze naamswijziging heeft geen invloed op uw verzekering. Er wijzigt niets in uw dekking. De naamswijziging is geen geldige reden om tussentijds uw contract te beëindigen

Blijft mijn polis wel gewoon per post komen of wordt alles digitaal?
U blijft uw polisdocumenten op de vertrouwde manier ontvangen, hier verandert niets aan.
Kan ik de App blijven gebruiken?
Nee, de Kemperman App zoals u gewend bent, kunt u niet meer gebruiken. Vanaf 1 juni 2024 kunt u via www.alpin.nl/klantenservice uw wijzigingen of schade melden via de website.

Waar gaan jullie naartoe verhuizen?
Wij blijven gevestig in Wehl. Ons nieuwe pand kunt u vinden op de Stationsstraat 11 7031 BM Wehl. Vanaf 10 juni staan onze deuren voor u open.

Wanneer gaan jullie verhuizen?
Wij gaan in de week van 3t/m 7 juni verhuizen. Deze week is ons kantoorpand en de regiobank gesloten in verband met de verhuizing. Wij zijn die week wel telefonisch en per mail bereikbaar.