Claudi Greven

Mijn naam is Claudi Greven, geboren en getogen in Borculo en sinds 1994 woonachtig in Halle. Ik ben getrouwd met Wim en we hebben 2 kinderen Elma en Thijs.

In 1989 ben ik begonnen bij de Bondsspaarbank in Borculo dat later de SNS is geworden. Na 20 jaar heb ik de “bank” verruild voor een verzekeringskantoor in Varsseveld waar ik 9 jaar als particulier adviseur heb gewerkt. Sinds december 2018 werk ik met veel enthousiasme bij Kemperman Verzekeringen/ RegioBank in Wehl.

We werken met een team fijne  collega’s, dat vind ik belangrijk, want samen bereik je meer! Het persoonlijke  klantcontact vind ik erg leuk, de betrokkenheid is groot  en het geeft mij voldoening iets voor de klant te kunnen betekenen. Eigen inbreng, creativiteit en verantwoordelijkheid nemen wordt gewaardeerd bij Kemperman Verzekeringen en dat voelt goed.

In mijn vrije tijd geniet ik van leuke dingen doen met mijn gezin, familie of vrienden, doe ik vrijwilligerswerk en ga ik graag met mijn man op (kampeer)vakantie of een weekendje B&B.

Commercieel medewerker RegioBank en verzekeringen

 claudi.greven@kempermanverzekeringen.nl
  0314 - 684141